Accountor - din lokale rekneskapsførar i Balestrand

Holmatunet
6899 Balestrand
sogn@accountor.no
+47 57 69 13 88
 

Accountor

Accountor Sogn har kontoret i Balestrand plassert ved majestetiske 'King of the Fjords', Sognefjorden. Me er fint plassert under høge fjell, på kvar vår side av fjorden - i Vik og i Balestrand. Med gammalost frå verdas einaste gamalostysteri, og bringebær frå Norges største bringebærkommune, lever me godt blant turistar som besøkjer oss og fjorden, fjella og isbreane våre.

Me har hatt kontor her sidan 1980-talet, er 11 tilsette (herav 6 autoriserte rekneskapsførarar) og har mange kundar innan ulike bransjar, både små og store. Lokal tilhøyrigheit og tilgjengelegheit er viktig for oss - Accountor Sogn er 100% lokaleigd - med ressursar og kompetansen til meir enn 2300 kollegaer i 7 land, med på laget.

Kompetansen vår, etter mange år i bransjen, er allsidig og strekker seg langt. Me er totalleverandør av rekneskaps- og rådgjevingstenester, og tilbyr effektive,  problemfrie og sikre løysingar for framtida – skreddarsydd for di verksemd. Ynskjer du ein påliteleg samarbeidspart innan økonomi og rekneskap, så er Accountor Sogn eit godt valg.

Ynskjer du kontakt med andre kontor i regionen? Accountor har også kontor på følgjande lokasjonar:

Askvoll      Dale     Førde     Gloppen     Eid    Vik      Voss

 

Me likar å telja. Bak alle suksessar ligg lidenskap. Vis oss din lidenskap – få endå betre resultat!

Les meir om tenestene våre:

Rekneskap
Løn/personal
Rådgjeving
Inkasso

Ta kontakt for tilbod!

Dagleg leiar er Åslaug Stadheim Ese.