Accountor er din støttespiller

Vi har kunnskap, verktøy og metoder som gjør din bedrift mer lønnsom rett og slett fordi vi har Passion for results – eller lidenskap for resultater!

Accountor Online gir deg kontrollen

Skybasert regnskapsføring med Accountor Online gir deg kontroll og oversikt, samtidig som det sparer deg for tid og penger.

Velkommen til Accountor i Norge

Vi har kontorer i sju land, moderne verktøy og over 2300 medarbeidere som gløder for bedre resultater hos deg som kunde. I Norge finner du oss på over 70 lokasjoner. Hva kan vi hjelpe deg med?

Kontakt oss

Se vår flotte reklamefilm!

Hør hva vår kunde Knowledgegroup sier om oss:

 

2017_02_24

Er du bevisst ditt ansvar som styremedlem?

Mange behandler styrearbeid som noe man bare må gjort for å tilfredsstille lovens krav. Men det er viktig å være klar over at styret har stort ansvar for bedriftens resultater, og at den jobben de...
2017_01_27

Er du forberedt på årsoppgjøret?

Det er mange punkter du må huske å få med når årsoppgjøret skal ferdigstilles. Her er en oversikt over de viktigste presentert av Helge Mass Andersen i Accountor Fredrikstad.
Interessante emner
2017_01_13

Er du upersonlig skattyter? Da må du lese dette!

Upersonlige skattytere har en del ting de må tenke på i forbindelse med å beregne, rapportere og betale forskuddsskatt.
2016_11_11

Kupper kurskunder

Accountor går inn i det lukrative kurssegmentet i regnskapsbransjen. Målet er å ta markedsandeler fra deres egen bransjeorganisasjon, Regnskap Norge.
2016_11_07

5 ting å tenke på når du skal skaffe nytt kassasystem

For å øke effektiviteten i din bedrift må du sørge for å ha et kassasystem som oppfyller dine behov i tillegg til myndighetenes krav. Størrelse, oversikt over lagerbeholdning og sikkerhet er viktige...
Interessante emner
2016_08_29

Lønnsomt samarbeid - med Accountor som din støttespiller

Dersom ditt fagområde ikke er økonomi og finans, vil det etter kort tid lønne seg for deg å samarbeide med en økonomisk rådgiver. På den måten kan du få tatt i bruk det fulle potensialet til din...
2016_06_30

Jovisst er det trygt med regnskap i skyen!

Mange er skeptiske til bruk av nettbasert regnskap, men med sikkerhetsnivået som opprettholdes i dag av seriøse tilbydere, er det ingen grunn til det.
2016_06_10

Accountor er Great Place to Work-sertifisert!

Målrettet jobbing med å legge til rette for trivsel på arbeidsplassen har gitt resultater, da Great Place to Work har sertifisert Accountor som en fremragende arbeidsplass.
Interessante emner
2016_06_01

Enklere hverdag med digitale reiseregninger!

Med digitale reiseregninger fra Accountor kan du gjøre jobben hvor som helst og når som helst, så lenge du har tilgang til PC, Mac, nettbrett eller smarttelefon, og er koblet til internett. Jobben er...