Vi hjelper deg med å finne den riktige personen

Rekruttering

Accountor hjelper deg med å finne riktig person til din bedrift innenfor økonomi, lønn og HR. Vi sørger for at du får kompetente medarbeidere på plass så raskt som mulig. 

Kontakt oss

Accountor hjelper deg med å rekruttere fagspesialister og ledere til stillinger innenfor økonomi, regnskap, finans, lønn og HR.

Dette er vårt fagfelt og det er innenfor disse områdene vi assisterer våre kunder fra før. Når ditt behov for kompetanse endrer seg og du må ha en permanent ansatt i rollen, bruker du vår tjeneste Rekruttering. 

Et nettverk over hele Norden

Accountor tilbyr rekrutteringstjenester i alle de nordiske landene. Vårt nettverk av dyktige folk er vesentlig og du skal forvente at vi leverer det vi har avtalt å levere. Det gjør vi gjennom grundig kartlegging av ditt rekrutteringsbehov i dag og for fremtiden, definere kompetansen du vil ha behov for, og benytte moderne metoder for å komme i dialog med de rette kandidatene. Du kan også forvente at vi holder deg oppdatert underveis i leveransen, og etter at vår kandidat har tiltrådt stillingen. 

Vi jobber hovedsakelig med følgende metoder: Annonserte seleksjonsprosesser, målrettet hodejakt / search eller en kombinasjon av disse.
Konsulentene hos Accountor rekruttering har mange års erfaring, benytter anerkjente og faglig funderte metoder. Accountor benytter DNV GL-sertifiserte testverktøy, og konsulentene er sertifiserte brukere av testverktøy hos DNV GL.

Våre konsulenter har relevant utdanning og jobberfaring fra før som sikrer at vi forstår din situasjon og ditt behov. 

Har du behov for å rekruttere til permanent/fast rolle? Ta kontakt med oss her.