Accountor – din lokale regnskapsfører i Alta

Løkkeveien 9
9509 Alta
alta@accountor.no
+47 78 45 60 00

Trenger du regnskapsfører?

Accountor i Alta holder til i Finnmarks hovedstad, populært kalt Nordlysbyen. Alta har en historie som strekker seg 7000 år tilbake i tid, med helleristninger og andre steinalderfunn som setter den på UNESCOs verdensarvliste. Alta er samtidig en moderne by med alle ønskelige tilbud for nåtidens nesten 20.000 innbyggere, og har mange spennende opplevelsesmuligheter for turister som besøker byen.

Regnskapsbyrået Accountor i Alta har store og små kunder innen de fleste bransjer. Vi er din lokale samarbeidspartner innen alt av økonomi- og regnskapstjenester. Våre høyt kvalifiserte og dedikerte fagspesialister hjelper deg å kartlegge din forretningsmodell, og kan dermed skreddersy hvilke tjenester som stemmer overens med dine behov.

Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester (rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger m.m.). Vi har egne dedikerte spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. Lokal tilhørighet og tilgjengelighet er viktig for oss. Accountor i Alta tilbyr problemfrie og sikre løsninger for fremtiden.

Kombinasjonen av svært dyktige regnskapsfolk med lokal ekspertise og høy effektivitet, med klart definerte kommunikasjonslinjer, gjør det lettere for oss å alltid levere det vi skal, i tide. Det gjør det også lettere for våre kunder å holde oss ansvarlige om vi ikke klarer å gjøre som vi har lovet. Det er den perfekte muligheten til å vinne tillit og respekt fra våre kunder.

Det er derfor vi er både dedikerte og forpliktet til levere som lovet, hver eneste gang.

Ønsker du kontakt med andre kontorer i regionen? Vi har også kontorer på følgende lokasjoner:

Bardufoss      Hammerfest      Harstad      Honningsvåg      Kjøllefjord      Lakselv      Sørkjosen      Tromsø

Vi liker å telle. Bak alle suksesser ligger lidenskap. Vis oss din lidenskap - få enda bedre resultater!

Les mer om våre tjenester:
Regnskap
Lønn/personal
Rådgivning
Inkasso

Kontakt oss

Daglig leder: Beathe Pettersen