Bli franchisetaker

Kontakt oss

Den dagen du giftet deg med selskapet

Husker du den første dagen? Engasjementet, drømmen og forventingene for fremtiden. Kanskje også litt frykt for hva som ventet.

Å starte et selskap i vår bransje er som å gifte deg. Hver dag handler om kjærlighet, dedikasjon og omtanke for kundene dine.

For å ha lidenskap må du se progresjon i det du arbeider med. Se det fra vår side; vi vet det. Fra starten hvor vi var 50 mennesker til i dag med 2300 dedikerte eksperter i 7 land.

Vi er sikre på at vår lidenskap er å hjelpe andre til suksess. Kanskje har du lovet deg at ditt selskap skal bli noe stort.

Vi i Accountor har lidenskap for tall, mennesker og vekst. Bli med på reisen.

Om å bli franchisetaker i Accountor

I et næringsliv preget av strukturelle endringer øker kravene til kvalitet og kostnadseffektivisering parallelt. Av deg som leverandør til kompetansekrevende tjenester kreves det at du evner å følge med i endringstakten ved kontinuerlig å ha fokus på forbedring av tjenestene.

Som franchisetaker i Accountor får du tilgang til et konsept som skal bidra til lønnsom og rasjonell drift av ditt regnskaps- og rådgivningsbyrå - en forandring for fremtiden.

Accountor søker nye franchisetakere

I løpet av 25 år ble Økonor-kjeden, som nå har blitt Accountor, bygd opp til at vi nå har over 70 kontorsteder. De fleste av våre kontorer er markedsledere i sitt lokalmarked.

Ta kontakt med Morten Dahlby på 02714 eller morten.dahlby@accountor.no for nærmere, uforpliktende informasjon og presentasjon.