Har du behov for å leie en økonomispesialist eller leder?

Innleie

Når du har behov for mer kompetanse i din bedrift, sørger vi for at du får rett person raskt på plass. 

Accountor er spesialister på rekruttering og innleie av fagspesialister og ledere til stillinger innenfor økonomi, regnskap, finans, lønn og HR. Dette er vårt fagfelt, som vi har hjulpet våre kunder med i snart 20 år i Norge. 

Innleie passer for deg som har behov for en intern ressurs i din virksomhet for en begrenset periode. Når behovet for kompetanse i virksomheten endrer seg sørger vi for at du får riktig person på plass. Slike oppdrag varer som regel fra to til tolv måneder. 

Typiske roller vi leverer til er CFO, økonomidirektør, økonomisjef, Business Controller, regnskapssjef, lønnsmedarbeider, HR-leder og regnskapsmedarbeider.

Vårt store nettverk er din trygghet

Vårt nettverk av faglig dyktige mennesker er vesentlig, og du skal forvente at vi leverer det vi har avtalt å levere. Det gjør vi gjennom grundig kartlegging av behovet ditt, definere oppgavene som skal løses, og benytte effektive metoder for å komme i dialog med de rette kandidatene. Vi jobber hver dag med å identifisere dyktige fagfolk og ledere innenfor våre fagområder og kan på kort varsel (1-2 uker) sørge for at du har en person i gang. 
Du kan også forvente at vi følger opp underveis i leveransen, også etter at vår konsulent har tiltrådt oppdraget.

Metodene vi bruker

Vi har mange års erfaring innenfor Rekruttering & Innleie og benytter anerkjente og faglige funderte metoder. Accountor benytter DNV GL-sertifiserte testverktøy. Alle konsulentene våre som jobber med rekruttering er sertifiserte brukere av testverktøy hos DNV GL.

Våre konsulenter har relevant utdanning og jobberfaring fra før som sikrer at vi forstår din situasjon og ditt behov. 

Har du behov for å leie en økonomispesialist eller leder? Ta kontakt med oss her.