2014_06_18

«Jeg kan alltid stole på at jobben blir gjort»

Brennholm AS stoler på Accountor

 

Lars Einar Sandtorv, eier og daglig leder av fiskebåtrederiet Brennholm AS, har brukt det som nå er Accountor i nesten 30 år. – Vi har vært med fra kontoret ble opprettet i 1987, med navnet Westport AS. Vi var med da dere skiftet navn til Økonor, og er med nå når dere heter Accountor. Det startet med kjennskap og vennskap til grunnleggeren, men jeg har blitt værende på grunn av kvaliteten på arbeidet dere leverer.

Accountor tar seg av regnskapet og lønnshåndtering for mannskapet på båtene til Brennholm. De behøver bare levere post og regninger, og vet at Accountor tar seg av jobben. De benytter seg også av rådgivningstjenester, som de har god nytte av. – Jeg blir alltid tatt i mot med et smil, og trives veldig godt med Accountor. Visst har vi våre diskusjoner, men jeg er glad for litt takhøyde der man kan si hva man mener. Vi blir alltid enige til slutt!

Den blide hordalendingen sier at i en konkurranseutsatt bransje som regnskapsbransjen må man alltid kunne se forbedringer i tjenestene som tilbys. – Accountor leverer det de skal når de skal det, jeg vet at jeg kan stole på dem. Det må de fortsette med, samtidig som de må sørge for hele tiden å forbedre seg for å beholde konkurransefortrinnene de har, avslutter Sandtorv.

 

www.brennholmrederi.no