2018_10_15

Nå kan vi bruke tiden vår på å tjene penger

Hos Harman Bil AS i Smørås utenfor Bergen er de travelt opptatt med kjøp og salg av biler. Salget av nye bruktbiler går så det suser, og det er viktig at regnskapet er i orden.

Et utfordrende regnskap i trygge hender

Harman Bil har hele tiden vært klar på at de ville sette ut regnskapet i firmaet, og fikk Accountor med på laget helt fra oppstarten. 

Regnskapet hos en bilforhandler er ikke bare enkelt: Utfordringen er at hver bil som blir solgt har sitt eget regnskap, som gir mange bilag. Det kan være dekk, frakt, lakkering eller andre ting, og da er det viktig å vite at man har en trygg partner til å holde kontroll på økonomien. Ved å sette ut regnskapet får Harman Bil brukt tiden sin på det de ønsker å tjene penger på: Nemlig kjøp og salg av bil.

Harman Bil AS

Arild Rundgren og Torstein Tveit i Harman Bil AS

Å få hjelp med regnskapet av Accountor i Fusa er til god nytte. «Vi startet samarbeidet med Accountor i 2016, og fikk raskt på plass en løsning som ga oss god kontroll på regnskapet,» sier Torstein Tveit, en av de to grunnleggerne av Harman Bil. Det Harman Bil gjør selv i regnskapet er å sende og betale fakturaer, resten tar Accountor seg av. 

Når vi slipper å snakke med Accountor betyr det at alt er i orden

Det at alt går av seg selv er det som gjør at samarbeidet med Accountor fungerer så godt, forteller Torstein. «Vi har sjelden behov for å snakke med Accountor, fordi alt fungerer. De har full kontroll på våre ting, og skulle det oppstå problemer eller utfordringer tar de tak i det kjapt og greit».

Tryggheten i å vite at regnskapet er i gode hender gjør at Harman Bil kan holde fokus på det de er gode på. «Vi vil helst bruke tiden på å selge biler, ikke på å føre regnskap. Accountor tar hånd om den biten, og da vet vi at alt går av seg selv,» avslutter Torstein. 

Få kontroll på regnskapet, du også! Accountor har løsninger for store og små bedrifter. Ta kontakt i dag for å få et tilbud på en regnskapsløsning som passer til din bedrift.

Harman Bil AS logo