Hopp til hovedinnhold

Om oss

Alle lokasjoner over hele norge

Vi er klare for å investere i din fremtidige suksess

Velkommen til Accountor! Vi er en av de ledende aktørene i Nord-Europa innen regnskap- og lønnstjenester. Med nærmere 70 kontorer fordelt i Norge, sikrer vi at vi alltid er der når du trenger oss – lokalt og nasjonalt. Vi tror at det å være store nok til å levere, men små nok til å bry oss, er nøkkelen til å investere i din bedrifts fremtid. I tillegg leverer vi personlig oppmerksomhet og skreddersydde løsninger.  

Del av Accountor Group  

Accountor er spesialisert på outsourcing av tjenester innen økonomi, lønn, rådgivning, HR, rekruttering og inkasso. Konsernet består av ca 2300 eksperter fordelt på 6 land – Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland og Ukraina. Accountor Groups omsetningen var på 260 millioner euro (2022).  

Din totalleverandør av digitale regnskapstjenester 

Ved å omfavne digitale løsninger og konstant utvikle våre ansatte kompetanse på området, kan vi tilby eksperter på økonomisk forvaltning. Enten du er en del av et stort internasjonalt konsern eller en dynamisk SMB, har vi systemforståelsen for å hjelpe din bedrift å vokse.  

Vi hjelper deg å holde rett kurs i regnskapslandskapet.  

Stolt medlem av Regnskap Norge

Vårt medlemskap i Regnskap Norge er en bekreftelse på vår forpliktelse til å levere tjenester av høy kvalitet og til å følge etiske retningslinjer. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle våre ansattes faglige kompetanse og sørge for at vi leverer tjenester som oppfyller de høyeste standardene i bransjen.

Når du velger Accountor som din regnskapsfører eller økonomikonsulent, kan du være trygg på at du samarbeider med et selskap som er pålitelig og anerkjent. Vi er stolte over vårt medlemskap i Regnskap Norge og ser frem til å fortsette å levere førsteklasses tjenester til våre kunder. 

Bli med på reisen. Vi følger ikke bare med i tiden - vi skaper den. 

Medlemsskap i Regnskap Norge

La oss hjelpe virksomheten din med å skape tid, vekst og struktur