2016_06_01
Interessante emner

Enklere hverdag med digitale reiseregninger!

Tradisjonelt har det gått med mye tid og frustrasjon på å fylle ut og levere reiseregninger. Kvitteringer som forsvinner før du har fått scannet dem, feil satser fordi du ikke har fått med deg endringer, tiden fra du har fylt ut skjema til leder har godkjent den og sendt den videre til lønnsavdelingen – de fleste som har reist med jobben har opplevd at dette tar tid. Tar du i bruk digitale reiseregninger går det derimot som en lek – nå tar det få minutter å fylle ut, dokumentere og sende inn det du trenger for å få refundert dine reiseutgifter.

Alltid tilgjengelig

Med noen få tastetrykk på nettbrett, smarttelefon, PC eller Mac kan du nå sende inn dine reiseregninger digitalt. Det eneste du trenger er tilgang til nett – fra hvor som helst i verden.

Du trenger heller ikke ta vare på papirkvitteringer lenger – og dermed minimeres risikoen for at disse forsvinner. Med appen Visma Attach tar du enkelt bilde av kvitteringen, så blir den automatisk lastet opp i systemet. Deretter henter du den frem når du skal sende inn reiseregningen.

Du kan også knytte ditt kredittkort direkte til løsningen, og dermed har du tilgang til de enkelte utgiftene rett i systemet.

Kjøregodtgjørelse gjort enkelt

Bruker du bilen i forbindelse med jobb? Da kan du enkelt laste ned en kjøre-app og knytte denne til Vism.net Expense. Appen regner ut kjørelengden selv når du oppgir ruten du tar, og denne informasjonen henter du enkelt ned når du fyller ut reiseregningen.

Lover og regler

Det er en rekke regler å forholde seg til, og satser som endres jevnlig, i forbindelse med reiseregninger. Disse slipper du å tenke på med vår løsning, da alt ligger inne i systemet. Og siden dette foregår over nett kan du være trygg på at lover og regler, samt gjeldende takster, alltid er oppdatert og korrekt.

Enkle rutiner for godkjenning

Når reiseregningen er ferdig utfylt sendes den automatisk til din leder for godkjenning. Når leder har godkjent den, sender systemet beskjed til lønnssystemet, som sørger for korrekt utbetaling ved neste utbetalingsdato.

 

Kontakt en av våre dyktige regnskapsførere