Hopp til hovedinnhold

Feilmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.

Reiser og utlegg

Elektroniske reiseregninger

Er du lei av å samle på kvitteringer og fylle ut kompliserte skjemaer for reiseregninger? Med et program for elektroniske reiseregninger kan du vinke farvel til alt arbeidet med føring, levering og behandling av reiseregninger.

Send reiseregningene direkte fra mobilen

Slik fungerer det: 
  • Ta bilde av kvitteringen med mobilen
  • Appen henter automatisk opp informasjon fra kvitteringen og fyller ut reiseregningen for deg
  • Skriv en kort beskrivelse av formålet med kvitteringen
  • Sende reiseregningen direkte til godkjenning med et tastetrykk.

Så enkelt er det faktisk - på denne måten kan alle medarbeidere i bedriften føre reiseregninger og utlegg mens de er på farten.

Integrering i lønnssystemet

Enten du er ansatt eller leder - elektroniske reiseregninger gjør at du får en mer effektiv hverdag. Som leder kan du gå inn i appen og godkjenne utgiften på PC eller mobil.

Resultatet er mindre papirarbeid, og mer tid til andre arbeidsoppgaver.

Løsningen er integrert i lønnssystemet, og det eneste du trenger er tilgang til Internett via PC, mobil eller nettbrett. Ved å kutte ut manuell behandling og automatisere prosessen fjerner man alle muligheter for feil i løpet av prosessen. Det gjør at reiseregningen blir riktig første gang, og både arbeidstaker og lønnsansvarlig sparer tid. 

Hva er riktig løsning for din bedrift?

Enten dere er mange ansatte, eller det bare én person som jobber i bedriften vil man spare mye tid og penger på å automatisere reiseregningene. Vi har ulike løsninger som passer til bedrifter av mindre eller større størrelser, og gir deg gjerne en gjennomgang av løsningene. Ta kontakt med oss her, så avtaler vi et uforpliktende møte der du får en full gjennomgang. 

Hvorfor ikke bare fortsette som før?

Les mer om våre øvrige tjenester

Skybasert regnskap

Få 100% kontroll på økonomien

Har du oversikt over likviditeten i bedriften til enhver tid? Med regnskapet i skyen har du tilgang til alle tallene du trenger, uansett hvor du er.
Lønnstjenester fra Accountor

Riktig lønn til rett tid – hver måned

Lønn er et komplisert fagfelt det krever tid å holde seg oppdatert på. La oss sørge for at alt går riktig for seg i din bedrift.
timeregistrering

Systemer for timeregistrering

Som arbeidsgiver har man ansatte med timelønn, fastlønn, overtid, fleksitid, avspasering, ferie, fravær, sykdom, egenmeldinger og permisjoner. Det er ikke enkelt å holde oversikt over dette, uten gode systemer.

Share