2017_04_21
Interessante emner

Accountor Molde og Eide gir deg trygghet for fremtiden

Daglig leder for Accountor i Molde og på Eide, Vidar Risbakken, har lang fartstid i Accountor. Tidligere jobbet han for Accountor i Trysil, og etter et par år i en annen regnskapsbedrift i Molde valgte han å komme tilbake til Accountor og starte et nytt kontor i Molde i mai 2015. Med seg på laget fikk han Effektivt Regnskap AS, som fusjonerte med Accountor Molde. De har i dag syv ansatte, men har planer om å utvide ganske snart. De har kunder i de fleste bransjer og størrelser, og pågangen er stor.

Reduserer sårbarhet

- Vi bidrar til en bedre økonomisk styring for mange bedrifter. Vi har fått en rekke tilbakemeldinger fra våre kunder om at de sparer både tid og penger på å outsource økonomitjenesten. I mange tilfeller vil bedrifter være sårbare dersom de har denne funksjonen internt. Årsaken er først og fremst at et eksternt byrå har alltid oppdatert ekspertise på et komplisert fagområde. Kravene til kunnskaper innen regnskaps- og rådgivningsfaget er høye, og det er stadig lovendringer og nye regler som man er pålagt å kunne. Velger du et regnskapsbyrå, som Accountor, er du alltid trygg på at regnskap, lønn og rådgiving både overholder gjeldende lovverk, og at de som utfører tjenestene virkelig kan faget sitt.

Godt arbeid gir godt rykte

Han kan fortelle at de ikke har gjort så mye for å få inn nye kunder. – Vi har faktisk ikke hatt tid til å fokusere på det. Den beste markedsføringen som finnes er å gjøre en god jobb – vi opererer i et forholdsvis lite og dermed gjennomsiktig marked, og da kommer man ikke unna at folk snakker om den jobben man gjør. Så vi har rett og slett fått inn nye kunder fordi vi har blitt anbefalt av de vi allerede har. Mye av suksessen skyldes også at vi, som en del av Nord-Europas største regnskaps- og rådgivningskjede, har tilgang til det beste innen IT og teknologi. Dermed har vi støttesystemene som gjør at vi kan fokusere på det vi er god til; nemlig det regnskapsfaglige. Så kan du konsentrere deg om det DU er god på – enten det er innen petroleumsindustrien, å snekre møbler, drive barnehage eller gi turister et fantastisk opphold i vår vakre region. Jeg vet ingenting om barnehagedrift, og en som driver barnehage vil kunne gjøre jobben sin mye bedre om vi tar oss av regnskapet, sier den sjarmerende moldenseren - som opprinnelig er fra Trysil.