2017_12_11

Fagmøbler velger Accountor

Accountor i Gloppen er klare for sitt største prosjekt hittil: Snart skal de føre regnskap for 40 butikker i Fagmøbler-kjeden. 

Samordner regnskapet for 40 butikker

Fagmøbler er en landsdekkende møbelkjede med 66 butikker, og en årlig omsetning på 800 millioner kroner. Nå har de inngått en rammeavtale med Accountor Gloppen om å samordne regnskapet i 40 butikker. Dette vil gi en jevnere strøm av regnskapsinformasjon: Tidligere har hovedkontoret mottatt informasjonen fra butikkene i slutten av måneden, men nå vil de bli løpende oppdatert. Større kontroll over økonomien gjør den daglige driften mer effektiv.

Styreleder for Accountor Gloppen, Jon Gimmestad, gleder seg til å komme i gang med samarbeidet: "Dette er en stor avtale for vår del, vi kommer til å ha et eget team som bare arbeider med Fagmøbler. Å føre regnskap for butikkene er en start - vi ønsker også å være gode rådgivere for butikkene" uttaler Gimmestad til lokalavisen Firda Tidend. Fagmøbler er en lokal aktør i Gloppen, og setter pris på å ha en samarbeidspartner i nabolaget. Kombinasjonen av digitale regnskapssystemer og rådgivning fra erfarne regnskapsførere vil gi en mer effektiv informasjonsflyt, og bedre oversikt over økonomien.

Kort vei til å spørre om råd

Fagmøbler valgte Accountor fordi de gav det beste tilbudet, men sier at det også er et pluss at de har lokal tilknytning. Spesielt i oppstartsfasen er det en fordel at de har regnskapsbyrået like i nærheten. "Med dagens teknologi skal det være likegyldig hvor man sitter, men jammen er det en menneskelig faktor opp i det hele, og det teller også en del" sier daglig leder Roy Seime til Firda Tidend. Å samle regnskapene i kjeden til ett regnskapsbyrå, som attpåtil ligger i nabolaget, gjør at informasjonen flyter raskere og det er kort vei til å spørre om råd. 

På Accountor Gloppen er de for tiden 20 ansatte, og sikter på å ansette flere i nær fremtid. Den nye avtalen med Fagmøbler vil bidra til å skape nye, lokale arbeidsplasser.

Økonomiansvarlig Hans Petter Myklebust og daglig leder Roy Seime i Fagmøbler, styreleder Jon Gimmestad og teamleder Hilde Mellingen i Accountor Gloppen. Foto: Inger A. Lothe, Firda Tidend.

 

Kontakt Accountor Gloppen for å høre mer om deres tjenester. Om du har abonnement på Firda Tidend kan du lese saken her.