2017_03_23

Fem grunner til å outsource lønn

Som kunde av Accountor sparer du tid og reduserer sårbarhet ved å outsource lønnsfunksjonen. Du får en kompetent partner som gir deg korrekt og sikker lønnshåndtering.

1. Du reduserer kostnader og risiko

Korrekt utført lønnshåndtering sparer deg for både tid og penger. Har du denne funksjonen internt er du sårbar for at lønnen ikke blir kjørt ut og rapportert riktig og i rett tid, noe som åpner for straffegebyrer fra myndighetene. Det kan koste deg dyrt å ikke ha full oversikt over de siste lov- og regelendringene. 

2. Du får tilgang til ekspertise

Du har alltid tilgang til det siste innen faglig ekspertise og teknologi. Lover og regler oppdateres stadig, og det krever mye tid og innsats å følge med på dette. Våre lønnseksperter er alltid oppdatert i regel- og oppdateringsjungelen. Velger du å outsource lønnsfunksjonen trenger du ikke å tenke på dette.

3. Det nyeste innen teknologi gir deg effektivitetsgevinst

Du slipper lisenser og oppdateringer for programvare. Det gir økt medarbeidertilfredshet når timelister, reise- og utleggsregninger og annen nødvendig dokumentasjon veldig enkelt kan leveres ved hjelp av et tastetrykk på PC, nettbrett eller smarttelefon. Effektivt og veldig enkelt.

4. Riktige og lønnsomme beslutninger

Rett valg av lønnspartner gir deg tilgang til rådgivere som hjelper deg med å ta riktige og lønnsomme beslutninger. Vi har spisskompetanse innen lønn, og investerer i teknologi og prosesser som gjør oss i stand til å gi deg lønnsomme råd.

5. Du kan fokusere på din kjernevirksomhet

Lar du Accountor håndtere lønn i din bedrift, frigjør du ressurser som kan – og bør – brukes på din kjernevirksomhet. Både du og dine medarbeidere frigjøres til å fokusere på det dere er gode på.

Be om et tilbud