2017_12_12

Lyst til å selge et spennende produkt?

Har du lyst å være med på en spennende reise i et av Norges største regnskapsbyråer?

Kombinasjonen med lokale kontorer og landsdekkende nettverk gir våre kunder tilgang til den beste ekspertisen, enten det er om det lokale næringslivet eller om lover og regler generelt.

Vi jobber aktivt med alt fra nystartede gründerbedrifter til videreutvikling av veletablerte større virksomheter i norsk næringsliv.

Accountor tilbyr også sine kunder skybasert regnskapsprogram, i kombinasjon med regnskapsfører. Kundene velger selv hvor lite eller mye av regnskapet de vil gjøre selv.

I tillegg til regnskapsførere, jurister, HR/lønn og administrasjon er vi i dag 12 som jobber med salg og kundeoppfølging. Vi trenger enda flere dyktige selgere, som ønsker å selge et godt produkt fra en seriøs aktør.

Vi søker deg som er «selger i sjelen» og som kan tilnærme seg markedet på en analytisk og profesjonell måte. Du vil jobbe med både varme og kalde leads. Du må drives av resultater, og ikke være redd for å kaste deg på nye og spennende prosjekter.

Har du erfaring fra å selge regnskapsbyråtjenester eller systemer er dette et stort pluss, men ikke noe krav. Du har erfaring fra oppsøkende salgs arbeide mot bedriftsmarkedet, har førerkort og bil.

Vi kan tilby en morsom arbeidsplass, gode kolleger og godt faglig nettverk.

Ring Øystein Berg på telefon 900 90 720 for mer informasjon eller send din søknad til oystein.berg@accountor.no.

Frist: Vi vurderer søkere fortløpende