2017_06_06

Otto Lepikkö er utnevnt til Executive Vice President for outsourcing hos Accountor

Otto Lepikkö er 39 år, og har mange års erfaring med internasjonal outsourcing, konsulentvirksomhet og programvareselskaper, og er godt kjent med skytjenester innen økonomistyring samt HR tjenester. Lepikkö var tidligere ansatt i det norske firmaet Zalaris ASA, i forkant av dette jobbet han blant annet for Basware.
 

Vi ønsker å øke både medarbeider og kundetilfredshet ytterligere. Vi arbeider hele tiden for å gjøre det mulig for våre kunder å utføre mer effektiv HR- og økonomistyringsrelatert virksomhet gjennom økt automatisering og bruk av robotteknologi. Otto Lepikkös erfaring med å lede en internasjonal programvare- og outsourcing virksomhet hjelper oss med å implementere denne strategien, sier Niklas Sonkin, COO for Accountor Group.
 

"Jeg er spent og glad for å kunne jobbe med outsourcing av regnskapstjenester i et markedsledende selskap. Regnskapsførerens serviceinnstilte holdninger, kombinert med programvare og outsourcing løsninger, gjør at våre kunder kan fokusere på å videreutvikle sin kjernevirksomhet. Kontinuerlig investering i medarbeidere og kundetilfredshet og videreutvikling av ferdigheter skaper et grunnlag for regnskapsførerens hurtige og lønnsomme vekst også i fremtiden, sier Lepikkö.

Kontaktpunkter for ytterligere informasjon:

Niklas Sonkin, COO og nestleder i Accountor Holding Oy, +358 444 103 570 eller niklas.sonkin@accountor.fi
Otto Lepikkö, Executive Vice President, på Accountor Holding Oy, +358 40 565 2252 eller otto.lepikko@accountor.fi

Accountor er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester. Størrelse har betydning, for vi vil gjerne være nær kundene våre og investere i deres fremtid.
I Norge er vi representert på 70 lokasjoner. Du finner Accountor i Norge, Finland, Sverige, Danmark, Nederland, Russland og Ukraina. Selskapet omsatte for 230 millioner euro.