2017_05_11

Vår kompetanse gir deg merverdi

Cecilie Løvdal, daglig leder ved Accountor i Arendal, trives godt med en hektisk arbeidshverdag. – Her er det alltid mer enn nok å gjøre, ja! Vi har kunder innen restaurant, eiendomsutvikling, barnehage og mye annet, noe som gir oss stor variasjon i arbeidsoppgavene. Ingenting er bedre enn det, forteller den blide østlendingen, som opprinnelig er fra Rælingen. Hun har bodd sammen med mann og barn i Tvedestrand siden 2000.

Høy kompetanse

Løvdal forteller at det er en stor fordel å være en del av en større europeisk kjede. – Det finnes alltid kompetanse til å løse ethvert oppdrag vi måtte få inn, store som små, og vi opplever stadig nye problemstillinger. Med over 700 medarbeidere i landet, og over 2300 i hele Europa, har vi alltid noen med spisskompetanse på alle områder innen regnskap, lønn og rådgivning. Dette gir kundene våre en merverdi som er uvurderlig; felles ressurser og en praksis der vi deler gode måter å jobbe på er noe kundene vinner på, forteller hun. 

 
Konkurransefordeler

Regnskapsbransjen er utsatt for stor konkurranse, og det er ikke alltid man klarer å beregne rett kapasitet. – Men som del av en stor kjede kan vi lene oss på hverandre når vi trenger ekstra folk her i Arendal, og bistå andre kontorer når det er påkrevd. Det er også en faktor som bidrar til kunnskapsutveksling, som igjen gir kundene en fordel, sier hun. 

 

Godt rykte bygger tillit

Accountor i Arendal jobber jevnlig med å få inn nye kunder, og Cecilie er klar på en ting. – Det er veldig viktig at vi kan vise til gode resultater. Vi bor i et område med mange mennesker, så vi benytter også selgere og ulike former for markedsføring for å gjøre potensielle kunder oppmerksom på hva vi kan tilby, men det viktigste for oss er å gjøre en god jobb. Det gjør at kundene stoler på oss, og gjerne anbefaler oss til sine venner og bekjente, forklarer hun.

 

Trenger vi regnskapsbyrå?

Veldig mange mindre bedrifter forsøker å ta seg av regnskapet selv. Men det krever tid og kunnskaper. – Dersom du leier inn et regnskapsbyrå vil det frigjøre tid du kan bruke på din kjernevirksomhet. Du kan også være trygg på at regnskapet blir gjort i tråd med et stadig endrende regelverk. Det blir utført riktig og til rett tid, og det reduserer sårbarheten dersom alternativet er å ha ansatte til å gjøre jobben. Med et regnskapsbyrå i ryggen er det alltid noen som stepper inn om din faste regnskapsfører er borte fra jobb, enten det er grunnet ferie eller sykdom, avslutter hun.