2017_12_15

Vi søker salgssjef for Lønn/HR

Har du lyst til å være med på å utvikle produktet Accountor videre?

For forretningsområdet Lønn/HR søker vi en Salgssjef/forretningsutvikler som kan drive produktet videre. Du vil få en sentral rolle i vår organisasjon. Du vil få ansvaret for å videreutvikle forretningsområdet, og også selge dette inn til eksisterende og nye kunder.

Hvem er du?

Du må evne å se muligheter, definere produkt og tjenestekonsepter, utarbeide analyser i markedet, skrive produkt og tjenestebeskrivelser. Du må like å selge dine ideer, det være seg til kunder og internt i vårt organisasjon.

Kundegruppen vil være mellomstore og store kunder, og du vil jobbe på CEO/CFO nivå i aktuelle bedrifter.

Du vil få tett samarbeid med ledelsen og markedsavdelingen i Accountor.

Du har god formuleringsevne, initiativ, liker å jobbe selvstendig, god til å bygge relasjoner.

Har du erfaring fra å selge regnskapsbyråtjenester eller systemer er dette et stort pluss, men ikke noe krav. Du har erfaring fra oppsøkende salgs arbeide mot bedriftsmarkedet, har førerkort og bil.

Litt om oss:
Kombinasjonen med lokale kontorer og landsdekkende nettverk gir våre kunder tilgang til den beste ekspertisen, enten det er om det lokale næringslivet eller om lover og regler generelt.

Vi jobber aktivt med alt fra nystartede gründerbedrifter til videreutvikling av veletablerte større virksomheter i norsk næringsliv.

Accountor tilbyr også sine kunder skybasert regnskapsprogram, i kombinasjon med regnskapsfører. Kundene velger selv hvor lite eller mye av regnskapet de vil gjøre selv.

I tillegg til regnskapsførere, jurister, HR/lønn og administrasjon er vi i dag 12 som jobber med salg og kundeoppfølging. Vi trenger enda flere dyktige selgere, som ønsker å selge et godt produkt fra en seriøs aktør.

Vi kan tilby en morsom arbeidsplass, gode kolleger og godt faglig nettverk.

Ta kontakt med oss i dag! Ring Øystein Berg på telefon 900 90 720 for mer informasjon eller send din søknad til oystein.berg@accountor.no.

Frist: Vi vurderer søkere fortløpende