Hopp til hovedinnhold

Accountor - eksperter på regnskap, lønn og rekruttering

Regnskaps- og lønnsbyrå med eksperter som gir deg de gode rådene. Vi deler dine ambisjoner og strekker oss langt for å hjelpe deg og din bedrift. Som din strategiske vekstpartner er vi her for å hjelpe deg med å levere resultater som sikrer et stort smil etter styremøtet. 

La oss forbedre din bedrifts økonomiske utvikling – sett regnskap og lønn til oss.  

Hva kan vi hjelpe deg med?

Regnskap

Regnskap

Om du outsourcer regnskapet til oss i Accountor er du trygg på at regnskapet til bedriften din er i orden. Du velger selv hvor mye av regnskapet du vil sette bort til en erfaren regnskapsfører, og hvor mye du vil gjøre selv.
Lønn og personal

Lønn og personal

Vurderer du å outsource lønn i bedriften din? Følelsen av å være i trygge hender er avgjørende når du skal outsource lønn og personaltjenester i din bedrift. Hos oss i Accountor er du trygg.
Rekruttering og innleie

Rekruttering og interim

Vi er spesialister på rekruttering, interim og management for hire innenfor økonomi, regnskap og finans. Hos Accountor får kompetente medarbeidere på plass så raskt som mulig.

Rådgivning

Rådgivning

Accountor har mange års erfaring fra store og små kunder i de fleste bransjer - våre spesialister gir deg god rådgivning for en lønnsom fremtid.
Inkasso

Inkasso

Som kunde hos oss har du fordringer helt kostnadsfritt! Gode rutiner for inkasso er viktigere enn du tror og spesielt i dagens økonomiske marked. La oss i Accountor hjelpe din bedrift med bedre likviditet.
hjerte

Bli franchisetaker

Accountor har i dag 70 kontorer, hvor halvparten er franchisetakere. Som franchisetaker eier du og driver din forretning lokalt, men har strukturen , merkevaren og kompetansen til Accountor i ryggen.
Pc mus og musematte med accountorlogo i grønn på et skrivebord. En hånd som fører musa.

Hvordan kan vi hjelpe deg? 

Vi tilbyr komplette regnskapstjenester, og har god tilgang på statsautoriserte regnskapsførere.  

Som kunde hos oss tilbyr vi kostnadsfri håndtering av fordringer og kan inkasso til fingerspissen. Vi tar oss av administrasjonen og inndrivelser av utestående beløp. Våre eksperter kan også hjelpe deg med MVA, bærekraft, VAT, rekruttering, styrerapportering, HR og så mye mye mer. Med nesten 600 ansatte har vi kompetanse på det meste og kan hjelp deg nesten uansett hva du trenger hjelp til.  Da kan du som kunde sette søkelys på kjernevirksomheten din og gjør det du kan best. 

Vi tilbyr også andre tjenester som lønn, rekruttering, HR og økonomisk rådgivning. På den måten kan vi støtte bedriften din i alle ledd. I Accountor betyr trygghet, avlastning og rådføring muligheten til å utvikle seg. La oss hjelpe din bedrift å vokse! 

Tjenestene våre er tilpasset for: Børsnoterte selskaper, små- og mellomstore bedrifter, organisasjoner og holdingselskap.

Et Accountor-kontor alltid i nærheten

Vi har om lag 70 kontorer i Norge, og du finner garantert et Accountor-kontor i nærheten av der du er nå.  Alle kontorene tilbyr komplette regnskapstjenester og har god tilgang på statsautoriserte regnskapsførere. Vi kan også tilby andre tjenester som lønn, rekruttering, HR, økonomi og rådgivning. 

Ansatte i Accountor samlet for Accountor forum
våre kundeløfter

Accountor hjelper deg å ta gode beslutninger

 I Accountor er det ingenting vi setter mer pris på enn tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Det er ikke bare en bekreftelse på kvaliteten vi leverer, men gir oss også motivasjon til å kontinuerlig forbedre oss.  

Under kan du lese kundehistorier som viser hva slag påvirkning vi har hatt på bedriften og hvordan vi har løst utfordringene.  

Kundetilfredshet – det er hjertet i vår virksomhet.  

Respekt, tillit, mot og fremtid

Voks med Accountor som arbeidsgiver

Hos Accountor setter vi de ansatte først. Vi skaper et miljø hvor alle trives og føler seg ivaretatt. Kulturen vår er bygget på verdiene – respekt, mot, tillit og fremtid.  Som en fremtidsrettet arbeidsplass, legger vi vekt på personlig utvikling. Vi forstår at nøkkelen til suksess ligger i vekst og læring hos våre ansatte. Med den fargerike merkevaren med på laget, har vi skapt en leken og vennlig atmosfære og bygger balansen mellom det kreative og innovative i organisasjonen vår.  

Bli med oss på reisen i Accountor og bygg en arbeidshverdag hvor du kan blomstre sammen med oss. 

Bethel og Renate fra Accountor Solutions i matchende a+ gensere