2018_01_04

Nyttårshilsen fra Øivind

Godt nytt år, og takk for det gamle.

Et helt nytt og blankt år ligger foran oss, og det er tid til å kaste et lite tilbakeblikk på fjoråret og å se fremover på hva som kommer til å skje i 2018. 

Året har stått i automatiseringens tegn, og 2017 var året da robotene startet sitt inntog i tjenestene våre. Å utvikle automatiseringsløsninger har gjort tjenestene våre mer effektive, og sørget for enda høyere kvalitet. I tillegg forenkler det hverdagen for kundene våre samtidig som det gir de en bedre oversikt over deres egen økonomiske stilling. Det synes vi er flott. Et av fokusområdene i 2018, vil være å fortsette arbeidet med automatisering 

Accountor Training – vår tjeneste for videobasert læring – har også hatt et godt år. Løpende tilbakemeldinger fra både egne og eksterne regnskapsførere sikrer at vi har relevant innhold og holder høy kvalitet på kursene. Kurs på nett er praktisk og effektivt for regnskapsføreren, og sparer samtidig bedriften for både fraværs- og reisekostnader. 

Som mange vet er EU og Norge i ferd med å innføre nye retningslinjer for personvern og beskyttelse av sensitive data, kallt GDPR. 2018 er året hvor denne innføres, og det omfatter oss alle, både privat og på jobb. I Accountor har vi jobbet aktivt med å definere hva som er sensitive data og personlige data, og har innarbeidet rutiner for oppbevaring av slike data. Våre kunders sikkerhet er svært viktig for oss, og det er viktig at vi har klare retningslinjer på hvordan vi kan fjerne alle spor etter sånne typer data, og at på vegne av kundene skal opptre i henhold til lovgivningen. Om kundene våre har behov for det vil vi kunne gi dem råd om nødvendige tiltak. 

En siste, gledelig nyhet på tampen av 2017 var at vi fikk et nytt kontor med på laget. Vi ønsker Mosjøen Regnskapskontor AS velkommen! De har ca. 30 medarbeidere, og rundt 1 000 kunder. Vi gleder oss over å ha fått et nytt tilskudd til Accountor-familien.

Med dette ønsker jeg alle kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere et riktig godt nytt år!

 

Med vennlig hilsen,

Øivind Kirksæter,
Administrerende direktør i Accountor Norge

Øivind Kirsæter, Accountor Norge