Om oss

Vi er Nord-Europas største selskap innen regnskap- og rådgivingstjenester.
Størrelse har betydning, for vi vil gjerne være nær kundene våre og investere i deres fremtid. Gjennom lokal forankring og lokale kunder, har vi blitt store.
I Norge er vi representert på over 70 kontorer og lokasjoner.

Kontakt oss

Vi ønsker hele tiden å tenke nytt om økonomitjenester. Vi investerer i nye digitale tjenester, og utvikler våre medarbeidere til bedre økonomistyringseksperter. Alt vi gjør er av hensyn til kundene våre. Vi hjelper like gjerne store kunder som mindre selskap. Vi jobber med mennesker - det handler om forholdet mellom deg og oss. Vi vil gi deg en optimal kundeopplevelse, både med digitale og personlige tjenester.

Accountors etiske retningslinjer

HVORFOR ER DET VIKTIG Å HA ETISKE RETNINGSLINJER?

Det er viktig for oss å være troverdige, ansvarlige og etiske overfor våre kunder, samarbeidspartnere, medarbeidere, ledere og andre interessenter. Accountors etiske retningslinjer er et viktig verktøy for risikostyring, og de beskriver de generelle prinsippene og retningslinjene som alle våre medarbeidere, ledere og samarbeidspartnere må rette seg etter.

Disse etiske retningslinjene er godkjent av styret i Accountor Group, og de er bindende for alle deler av vår virksomhet, i alle land.

Les mer om Accountors etiske retningslinjer her:

Se vår flotte reklamefilm!

Våre kundeløfter:

  • Vi leverer rett i tide
  • Vår ekspertise er nær deg
  • Vi kommuniserer klart og ofte

Hva kan vi gjøre for deg?

"Passion for results" er merkevareløftet vårt. Det handler om å ha lidenskap for våre kunders resultater.

Vi har over 70 kontorer i Norge med over 600 medarbeidere som hjelper kundene våre med å lykkes.