Accountor tilbyr regnskapstjenester for store og små bedrifter

Få en regnskapsløsning som passer for din bedrift

Regnskap

Stjeler regnskapet tid fra andre viktige oppgaver? Med skybasert regnskap kan du jobbe mer effektivt. Du velger selv hvor mye av regnskapet du vil sette bort til en erfaren regnskapsfører, og hvor mye du vil gjøre selv. Ta kontakt med oss i dag for å finne en løsning som passer til din bedrift. 

Accountor har kontorer over hele Norge, og tilbyr løsninger for både store og små bedrifter. Vi sørger for at regnskapet er i orden, og gir deg oversikten du trenger. 

Ta kontakt i dag for å få en løsning til din bedrift Accountor Online

Som Nord-Europas største regnskapskjede har vi tilgang til den nyeste teknologien på markedet og brukervennlige løsninger.

Regnskapet ditt er et viktig verktøy som gir bedre innsikt i din bedrifts økonomiske situasjon som hjelper deg til å ta de riktige beslutningene. Overlater du regnskapet til oss kan vi håndtere alt som har med bedriftens regnskap å gjøre, eller med utvalgte deler. Med Accountor får du tilgang til dyktige regnskapsførere med ekspertkompetanse og moderne systemer, som tilpasses dine behov for frihet og kontroll.
regnskapDet er viktig at du finner en samarbeidspartner som forstår dine utfordringer, når du skal velge å sette ut ditt regnskap. Hos oss får du ett kontaktpunkt å forholde deg til. Du er kanskje også interessert i våre brukervennlige digitale verktøy og programmer. Vi har løsninger som kan tilpasses din bedrift - enten den er stor eller liten.

Ta kontakt med oss i dag for å høre mer