Vi hjelper deg med å få rett person på plass

Rekruttering

Har du behov for en ny ansatt innen økonomi, finans, lønn eller HR? Vi sørger for at du får riktig person til jobben.

Ta kontakt med oss her

Accountor er spesialister på å rekruttere fagspesialister og ledere til stillinger innenfor økonomi, regnskap, finans, lønn og HR. 

Når ditt behov for kompetanse endrer seg og du må ha en permanent ansatt i rollen, bruker du vår tjeneste Rekruttering. 
 

Vårt nettverk av dyktige folk er din trygghet

Accountor er den største leverandøren av økonomisk rådgivning i Nord-Europa. Nettverket vårt av dyktige folk er vesentlig for at du kan være trygg på at vi finner den beste personen til jobben. Du skal forvente at vi leverer det vi har avtalt å levere. Det gjør vi gjennom grundig kartlegging av ditt rekrutteringsbehov i dag og for fremtiden, definere kompetansen du vil ha behov for, og benytte moderne metoder for å komme i dialog med de rette kandidatene. Du kan også forvente at vi holder deg oppdatert underveis i leveransen, og etter at vår kandidat har tiltrådt stillingen. 

Metodene vi bruker

Kandidatene våre finner vi gjennom ulike kanaler. Vi jobber hovedsakelig etter følgende metoder: Annonserte seleksjonsprosesser, målrettet hodejakt / search, eller en kombinasjon av disse.

Med mange års erfaring innenfor rekruttering går vi profesjonelt og faglig til verks. Accountor benytter anerkjente metoder, som blant annet DNV GL-sertifiserte testverktøy. Konsulentene som jobber med rekruttering er sertifiserte brukere av testverktøy hos DNV GL.

Vær trygg på at vi forstår din situasjon og ditt behov. Våre konsulenter har relevant utdanning og jobberfaring som sikrer dette.

Har du behov for å rekruttere til permanent/fast rolle? Ta kontakt med oss her.

 

Det er en jungel av rekrutteringsbyråer der ute. Trenger du hjelp til å finne ut hvilket rekrutteringsbyrå som er riktig for deg? Last ned vår guide til hvordan du velger riktig rekrutteringsbyrå.