Accountor - din lokale regnskapfører på Stokmarknes

Markedsgata 5
8450 Stokmarknes
vesteralen@accountor.no   
+47 952 50 170

Postadresse
Postboks 304
8455 Stokmarknes

Accountor

Vi har store og små kunder innen de fleste bransjer. Vi er din lokale samarbeidspartner innen alt av økonomi- og regnskapstjenester. Våre høyt kvalifiserte og dedikerte fagspesialister hjelper deg å kartlegge din forretningsmodell, og kan dermed skreddersy hvilke tjenester som stemmer overens med dine behov.

Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester (rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger m.m.). Vi har egne dedikerte spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. Lokal tilhørighet og tilgjengelighet er viktig for oss. Accountor på Stokmarknes tilbyr problemfrie og sikre løsninger for fremtiden.

Kombinasjonen av svært dyktige regnskapsfolk med lokal ekspertise og høy effektivitet, med klart definerte kommunikasjonslinjer, gjør det lettere for oss å alltid levere det vi skal, i tide. Det gjør det også lettere for våre kunder å holde oss ansvarlige om vi ikke klarer å gjøre som vi har lovet. Det er den perfekte muligheten til å vinne tillit og respekt fra våre kunder.

Det er derfor vi er både dedikerte og forpliktet til levere som lovet, hver eneste gang.

Ønsker du kontakt med andre kontorer i regionen? Vi har også kontorer på følgende lokasjoner:

Sortland      Bø i Vesterålen      Andenes      Harstad

Daglig leder Ann-Kristin Vinje

Teamleder Rune Johansen Bjørk

Velkommen til Accountor på Stokmarknes

Les mer om våre tjenester:
Regnskap
Lønn/personal
Rådgivning
Inkasso

Kontakt oss