Accountor - din lokale regnskapsfører i Trysil

Vestsidevegen 71
2420 Trysil
trysil@accountor.no
+47 62 44 84 40

Trenger du regnskapsfører?

Regnskapsbyrået Accountor i Trysil er et 100% lokaleid regnskapskontor som er lett tilgjengelig på Mosanden Næringspark i Trysil sentrum. Vi holder til i elgens rike med massevis at turmuligheter for liten og stor. Med panoramautsikt til Norges største Alpinanlegg Trysilfjellet er vi en totalleverandør av økonomitjenester for firmaer i Trysil, eller for hytteeiere som ønsker å kjøpe tjenester lokalt for å kombinere hyttetur og jobb. 

Vi har hatt kontor siden 2006 og er nå totalt 11 dyktige medarbeidere, og har kunder innenfor turisme, butikk, håndverker og industri. Ønsker du en pålitelig samarbeidspartner innen alt av økonomi- og regnskapstjenester som tilbyr moderne teknologiske løsninger så er vi et godt valg. Våre høyt kvalifiserte og dedikerte fagspesialister hjelper deg å kartlegge din forretningsmodell, og kan dermed skreddersy hvilke tjenester som stemmer overens med dine behov.

Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester (rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger m.m.). Vi har egne spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. Lokal tilhørighet og tilgjengelighet er viktig for oss. Accountor i Trysil tilbyr problemfrie og sikre løsninger for fremtiden.

Ønsker du kontakt med andre kontorer i regionen? Vi har også kontorer på følgende lokasjoner:

Flisa      Hamar      Brumunddal

Vi liker å telle. Bak alle suksesser ligger lidenskap. Vis oss din lidenskap - få enda bedre resultater!

 

Les mer om våre tjenester:
Regnskap
Lønn/personal
Rådgivning
Inkasso

Kontakt oss