regnskapsfører trysil

Accountor - din lokale regnskapsfører i Trysil

Vestsidevegen 71
2420 Trysil
trysil@accountor.no
+47 62 44 84 40

Din regnskapsfører i Trysil

Regnskapsbyrået Accountor i Trysil er et 100% lokaleid regnskapskontor som er lett tilgjengelig på Mosanden Næringspark i Trysil sentrum. Med panoramautsikt til Norges største alpinanlegg Trysilfjellet er vi en totalleverandør av økonomitjenester for firmaer i Trysil, eller for hytteeiere som ønsker å kjøpe tjenester lokalt for å kombinere hyttetur og jobb. 

Les hva kundene våre synes om oss: Kundereferanser

Vi har hatt kontor siden 2006 og er nå totalt 11 dyktige medarbeidere. I Trysil hjelper vi kunder innenfor turisme, butikk, håndverk og industri. Lokal tilhørighet og tilgjengelighet er viktig for oss, samtidig som vi tilbyr fremtidens løsninger for regnskap.

Hva kan vi hjelpe deg med? Våre høyt kvalifiserte og dedikerte fagspesialister hjelper deg å kartlegge din forretningsmodell, og kan dermed skreddersy hvilke tjenester som stemmer overens med dine behov.

Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester (rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger m.m.). Vi har egne spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. Accountor i Trysil tilbyr problemfrie og sikre løsninger for fremtiden.

Ønsker du kontakt med andre kontorer i regionen? Vi har også kontorer på følgende lokasjoner:

Flisa      Hamar      Brumunddal

Store bedrifter, små bedrifter – vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for akkurat din bedrift. 

Les mer om våre tjenester:
Regnskap
Lønn/personal
Rådgivning
Inkasso

Kontakt oss